Bobbies | Bar & Restaurant in Wemmel
logo bobbies

Bobbies - restaurant in Wemmel

bar en restaurant in Wemmel

Bobbies Restaurant & Bar Wemmel, Brussel
Bobbies Bar & Restaurant Wemmel, Brussel
Bobbies - restaurant Wemmel - restaurant Brussel

bobbies is een eigentijdse bar & restaurant in Wemmel. We willen mensen samenbrengen voor een lekker aperitief, de tapas of de verse gerechten. Regelmatig zullen er live acts zijn en op zondag voorzien we een heerlijk ontspannende brunch. Verder is bobbies vlot bereikbaar, met de nodige parking en unieke locatie langs de ring van Brussel wat van bobbies de ideale ontmoetingsplek maakt.

ons restaurant

adres

bobbies is de ideale plaats om elkaar te ontmoeten gedurende de dag. Het is er heerlijk vertoeven in de mooie bar of op ruime zonnige terras. bobbies is zeer toegankelijk door de locatie naast de ring van Brussel. Verder zijn er meer dan 400 parkeerplaatsen beschikbaar. Je kan ons vinden zowel op weg naar Gent, Antwerpen als Brussel

Steenweg op Brussel 397, 1780 Wemmel - afrit 9, Jette

Steenweg op Brussel 397, 1780 Wemmel
Adres

openingsuren

bobbies restaurant

 

bobbies restaurant is open van maandag tot zondag. Van maandag tot zaterdag verwelkomen we u graag voor een heerlijk diner, terwijl er op zondag onze Sunday brunch is OF BBQ. Graag een belletje vooraleer jullie langskomen. 

Openingsuren

bobbies bar

 

 

bobbies bar is ideale ontmoetingsplek. In onze prachtige bar ontvangen we jullie graag voor een lekkere cocktail met onze huisgemaakte tapas. Ook is de het de ultieme plaats voor een snelle business meeting, door de gemakkelijke locatie naast de Brusselse ring. Op dit ogenblik is enkel een terras doorlopend open vanaf 16u30. Graag een belletje vooraleer jullie langskomen. 

Bobbies bar
Bobbiesbar